Prins Oscars faddrar

Med tanke på att Kronprinsessan inte har mindre än femton gudbarn om man antar att prins Oscar får minst fem faddrar så skulle det krävas minst ett ytterligare barn.

  1. Prinsessan Madeleine
  2. Thomas Sommerlath eller Oscar Magnuson båda kusiner 
  3. Kronprins Philippe av Belgien
  4. Felipe VI av Spanien
  5. Konstantin II av Grekland

Eftersom Prins Carl Philip är fadder åt Prinsessan Estelle så är det förmodligen högst troligt att Prinsessan Madeleine blir fadder åt Prins Oscar. Antingen kommer Thomas Sommerlath eller Oscar Magnuson bli den andre faddern åt Prins Oscar med tanke på de båda är kusiner åt syskonen Bernadotte.

Nu råkar det vara så att Kronprinsessans kungliga gudbarn kan hittas i Holland, Danmark, Norge, Belgien, Spanien, Grekland och Tyskland. Men Prinsessan Estelles faddrar är Willem-Alexander av Nederländerna, Kronprinsessan Mary av Danmark och Kronprins Haakon av Norge. Detta talar därför emot att Kronprinsessan Mette-Marit av Norge skulle vara påtänkt som fadder åt Prins Oscar. Lika mycket som att det förmodligen inte kommer bli Kronprins Frederick av Danmark som blir en av Oscars faddrar.

Då verkar det mer sannolikt att Kronprins Philippe av Belgien blir fadder åt Oscar, det skulle även kunna tala för att Felipe VI of Spanien blir den fjärde faddern och med ganska stor sannolikhet så kommer troligen Konstantin II av Grekland bli den sista kungliga faddern.

Men om istället tänker sig att Kronprinsessparet tänkt att hitta alla faddrarna i de nordiska grannländerna så är det antagligen värt att minnas att Märta Louise av Norge inte blev en av Prinsessan Estelles faddrar precis som Prins Joachim av Danmark fick se sig utan hedersuppdraget.

Dopet kommer hållas den 27 maj.

Högst okvalificerad gissning har använts för att få fram eventulla faddrar till prins Oscar. Baserat på egen spekulation.

♥쟈금은 안녕

Advertisements
This entry was posted in Jaesun thinks and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s