Kris i Sveriges kungahus

Att gifta sig är måhända många kvinnors dröm (förutsatt) att det är rätt person , men om du råkar tillhöra den exklusiva monarki klubben så blir det inte riktigt lika enkelt. Visserligen så gifte sig ju Sveriges Kronprinsessa till slut med en enkel man av folket (som numer innehar prinstitel och tillika är far till Sveriges nästa regent).

Prinsessan Madeleine meddelade nyligen att hon planerar gifta sig till sommaren, tidigare var hon ju förlovad med en vis herr Bergström men det höll inte. Hon har tagit ut svängarna än mer än vad äldre systern gjort. Prinsessan har inte valt en man från adeln ej heller än svensk utan istället blev det således en Amerikan.

Det stundande bröllopet innebär troligen att Prinsessan inte bara antar sin fästmans efternamn utan även ämnar bosatta sig där. I skrivande stund så innehar prinsessan Madeleine nummer tre i tronföljden (efter prinsessan Estelle och prins Carl Phillip). Således skulle detta mycket troligen resultera i att eventuella barn som Madeleine får med sin Mr O’Neil riskerar att helt stå utanför den svenska successionsordningen. Om nu inte Victora och Daniel får fler barn så står hoppet alltså hos prins Carl Phillip.

♥쟈금은 안녕♥

Advertisements
This entry was posted in Jaesun thinks and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s